Kinderlijk onbezorgd.

Kinderlijk onbezorgd.

Soms als ik het moeilijk heb met ouder worden, dan voel ik mij heel naar en stom en kinderachtig. Komop Mich je bent 22, bijna 23. Maar nee ik ben geen klein kindje meer wat maar kan spelen en zorgeloos leven. Maar tegelijktijd is het ook oke om dat te missen, dat mag ook. En soms ineens uit steun komt er een herinnering terug, ik zat in de kleuterklas en een meisje uit groep 8 had het allemaal moeilijk en die kwam een weekje terug bij ons in de kleuterklas. Dat was goed voor haar en eigenlijk niemand deed er raar over. Ik vind dit echt een belangrijk iets. Het is ten eerste een herinnering waar ik mij al heel mijn leven aan vast houd dat ik niet gek ben en niet alleen in mijn gevoel, maar ook dat het oke is om even weer kind te willen zijn, en dat dan ook te doen. Laten we allemaal weer eens naar de wereld kijken met die kinderlijke blik, zo’n mooie heerlijke blik waar niets eng naar of slecht is. Geen ruzie, geen pijn, gewoon simpelweg gelukkig zijn. Ik denk dat ik dat op het moment gewoon weer even nodig heb, het kind in mij. Kinderlijke onbezorgdheid, niet meer bang voor alles. Heel soms lukt het me om er weer even te zijn, maar mijn streven voor nu is om het weer wat langer te zijn. Want wat geniet je dan van het leven, als je zo kinderlijk onbezorgd bent.

Laten we allemaal even terug naar de kleuterklas gaan en het kind in ons naar boven halen. Er is genoeg narigheid in de wereld op het moment en ik denk dat we allemaal wel even een break kunnen gebruiken. Ik realiseer me dat ik in dat opzicht echt wel geluk heb dat ik dat grotendeels kan omdat ik niet de wereld in hoef voor werk of school. Op dit moment is dat eventjes een heel groot voordeel (mag het ook weleens zijn toch?). Maar ik ben blij dat ik het ook bij Joury zie als hij thuis komt van zijn werk. Ik had altijd een hekel aan de hoeveelheid dat hij gamede, maar ik ga er steeds meer en meer begrip voor hebben. Natuurlijk is t ondertussen wel beter gebalanceerd gelukkig dan het eerst was maar dat is gewoon Joury’s innerlijke kind en dat is meer dan belangrijk afentoe op te zoeken en zou ik hem ook nooit meer weg willen nemen. Ik heb er steeds meer bewondering voor.

Voor nu is het voor mij helaas nog niet zo ver, ik moet mijn innerlijke kind dat ook van gamen en leuke dingen doen hield nog meer terug vinden maar ik hoop er uiteindelijk te komen. De eerste stap is gezet en dat is de grootste. Hopelijk zie ik jullie allemaal snel binnenkort in mijn denkbeeldige kleuterklas ♥️

Veel liefs,

Mich

Deel dit met je vrienden:
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Michaela

Leuk dat je dit leest! :)

Gerelateerd

Een stapje terug.

Een stapje terug.

Update van de piercing

Update van de piercing

De gordijnen gingen open

De gordijnen gingen open

Van lezen naar beven

Van lezen naar beven

No Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *