A perfect day

A perfect day

Vandaag had ik wat ik een perfecte dag zou noemen, dus ik wil dit graag met jullie delen.

Vanochtend werd ik wakker naast de man van mijn dromen. Ook al had ik liever wat langer willen slapen dan ik deed door de kerkklokken, voelde ik mij goed. Toen gingen we na een tijdje gewoon lekker in bed gelegen te hebben naar de woonkamer en ontbeten we samen op de bank en keken we TV. Heerlijk brachten we zo samen de dag door, ook al ging Joury opgegeven moment even gamen zat hij toch naast me en waren we lekker aan het praten. Vervolgens gingen we EINDELIJK de slaapkamer versieren wat ik eigenlijk al heel lang wou maar maar niet lukte. Dus nu is de slaapkamer prachtig. Waardoor ik straks nog vrolijker wakker kan worden!

Toen dat klaar was vonden we dat ik wel chinees verdiend had! Ik ben hier helemaal gek van maar omdat het voor ons best prijzig is en ik ook nog eens en maar in mijn eentje van eet (Joury houdt er totaal niet van???) hebben we het dus niet zo vaak. Maar vandaag was het mijn momentje! Chinees besteld, een (alcohol vrij) wijntje gepakt en er voor gegaan!

Uiteindelijk bleek dat ik met mijn brainfog perongeluk nasi had besteld inplaats van de bami die ik zooo lekker vind. Ik liet het het bijna een beetje verpesten maar toen zei Joury dat hij morgen nog wat losse bami voor mij haalt voor mijn leftovers (eerlijk dat is nog lekkerder dan op de dag zelf am I right?). Joury had een pizza en een (alcohol vrij) biertje en samen genoten we heerlijk van ons eten en de dag die we hadden gehad en natuurlijk elkaar.

Nou had ik van de week een leenrolstoel aangevraagd via de verzekering. Dat kon gelukkig weer (aangezien ik dit al vaker gedaan heb) om toch nog af en toe buiten een rondje te kunnen doen als Joury mij kan duwen! Ook die heb ik vanmiddag versierd, zo’n saai zwart ding is gewoon niets voor mij en ik had nog een kerstslinger liggen. Die zit nu prachtig om mijn rolstoel! Daarna gingen we eindelijk dat langverwachte rondje door de stad doen, helaas stonden de lampjes op de markt uit maar wat heb ik genoten! Lekker kerstverlichting kijken en frisse lucht halen! Mijn dag kon echt echt echt niet beter. Laten we eerlijk zijn, een frisse neus is in principe gewoon een basisbehoefte maar toch heb ik dit al in geen maanden meer gehad, sinds het kouder werd zijn de ramen dicht omdat het anders niet te doen is hier in huis en het warmt ontzettend slecht op hier dus dit is echt even een droom die uit komt voor mij.

(Lees verder onder de foto’s)

Misschien niet voor iedereen zo’n bijzondere dag maar voor mij is het perfect. Joury is normaal vaak niet thuis of erg moe van zijn werk, of ik ben te ziek dat ik alleen in bed kan liggen met niet teveel prikkels dus voor mij (en ons) is het echt een geschenk.

Ik hoop dat jullie een beetje mee hebben genoten!

Veel liefs,

Mich

Deel dit met je vrienden:
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Michaela

Leuk dat je dit leest! :)

Gerelateerd

Een stapje terug.

Een stapje terug.

Update van de piercing

Update van de piercing

De gordijnen gingen open

De gordijnen gingen open

Van lezen naar beven

Van lezen naar beven

No Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *